Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Kao rođeni Banjalučanin mogu dobro da osetim puls grada

Kandidat SNSD, DNS i SP za gradonačelnika Banjaluke, Igor Radojičić, ističe da je opozicija svesna da će izgubiti predstojeće izbore i da već sada traži izlaznu strategiju.

- Kao rođeni Banjalučanin, mislim da dobro poznajem grad i mogu da osetim njegov puls. Vidim da se tu može mnogo uraditi - kaže on.

Radojičić je izrazio uverenje da će koalicija SNSD-DNS-SP pobediti u oktobru u Banjaluci i istakao da je siguran da će dobiti i značajan broj glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opozicionih glasača “kojima se ne sviđa njegov protivkandidat”.

Pročitajte još:

-U slučaju izborne pobede, promovisaću sve dosadašnje dobre poteze gradskih vlasti, ali i bez ikakvih zazora menjati sve što je potrebno promeniti - rekao je Radojičić.

On je naglasio da će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, prvo reorganizovati gradsku vlast i restrukturisati gradski budžet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Igor Radojičić posjetio NES radio: Banjaluka ima budućnost i perspektivu za razvoj (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2016

BANJALUKA - Plan razvoja Banjaluke do 2025. godine je poruka da Banjaluka ima budućnost i perspektivu za razvoj, poručio je Igor Radojičić, kandidat koalicije SNSD, DNS, SP za gradonačelnika Banjaluke u razgovoru sa urednicima i novinarima NES radija Draganom Malićem i Bojanom Dragišićem..."Ovo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.