ROMANTIČNA VERIDBA U CENTRU BANJALUKE „Pile moje, udaj se za mene“

Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMANTIČNA VERIDBA U CENTRU BANJALUKE „Pile moje, udaj se za mene“

Možda su jači pol, ali su skoro pa jednako romantični kao i pripadnice nežnijeg pola. Naime, iako je veridba ranijih godina bila intiman čina, rezervisan samo za „zaljubljene golupčiće“, danas je situacija potpuno drugačija.

Muškarci, bez izuzetaka, smišljaju neobične, najlepše moguće načine kako bi devojkama koje vole pokazali koliko im znače i pitali ih da provedu ostatak života zajedno. Pojedinci za ovaj jedinstven događaj u životu, ispunjen velikom dozom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubavi biraju uglavnom mesta kroz koja cirkulište veliki broj ljudi.

Žele da za sreću ovekovečenja ljubavi sa izabranica njihovog srca imaju što veći broj svedoka. Tako je juče u strogom centru Banjaluke jedan momak verio devojku sa kojom želi da provede ostatak života. Dok je klečao sa prstenom u ruci iza njega su stajala dvojica drugara koji su držali plakat na kojem je velikim slovima pisalo: „Pile moje udaj se za mene“.

Devojka je, naravno pristala, bez ustručavanja je pustila i par suza radosnica. Nakon sudbonosnog „da“ usledio je poljubac i zagrljaj, ali i mnogobrojne čestitke znanih i neznanioh osoba, koje su svedočile ovom romantičnom prizoru. Video snimak je podeljen na Fejsbuku gde je takođe osvanuo veliki broj komentara sa najlepšim mogućim željama za budući bračni par Petra i Željku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.