Produžen pritvor očuhu siledžiji i majci pomagaču

Izvor: Cafe.ba, 24.Nov.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor očuhu siledžiji i majci pomagaču

Sudija za prethodni postupak u Višem sudu u Pirotu prihvatio je prijedlog Višeg tužilaštva i za još 30 dana produžio pritvor nevenčanim supružnicima D.P. i S.Đ. iz sela Sukovo, koje policijska prijava tereti za produženo krivično djelo silovanja i pomaganje u silovanju.

Osumnjičeni su pritvoreni prije mjesec dana, pod sumnjom da je D.P, od 2007. do sredine prošlog mjeseca, u više navrata silovao svoju pastorku D.P, a da je njena majka S.Đ, sve to ćutke odobravala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da bi u nekoliko navrata prije prijave i hapšenja i sama učestvovala u silovanju svoje kćerke iz prethodnog braka.

U obrazloženju odluke o produžetku pritvora se navodi da bi puštanjem na slobodu osumnjičeni mogli da utiču jedno na drugo, a samim tim i na tok krivičnog postupka, ali i da bi izazvali revolt javnosti s obzirom na težinu i način izvršenja krivičnog djela.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Produžen pritvor silovateljima iz Pirota

Izvor: OkRadio.rs, 24.Nov.2014

Viši sud u Pirotu produžio je pritvor za još 30 dana nevenčanim supružnicima D.P. i S.Đ. iz sela Sukovo, osumnjičenim za silovanje i pomaganje u silovanju. Osumnjičeni su pritvoreni pre mesec dana, pod sumnjom da je D.P. od 2007. godine do sredine prošlog meseca u više navrata silovao svoju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.