Privremeni prekidi vodosnabdijevanja od 27. maja do 5. juna

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Maj.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeni prekidi vodosnabdijevanja od 27. maja do 5. juna

Od 27. maja do 5. juna ove godine, u vremenu od 8.00 do 15.00 časova, privremeno će biti prekidano vodosnabdijevanje potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Talijanskog bataljona Mateoti, Simeuna Đaka i Anđe Knežević, saopšteno je iz Vodovoda. Kako je navedeno, razlog za privremene prekide su radovi na prespajanju priključaka na novoizgrađeni cjevovod u navedenim ulicama.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Privremeno suve česme u četiri ulice

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2015

BANJALUKA - Radovi na prespajanju priključaka na novoizgrađeni cjevovod NO 110 mm biće izvođeni od prekosutra pa do 5. juna u ulicama Zmaj Jovina, Talijanski bataljon Mateoti, Simeuna Đaka i Anđe Knežević...U tom periodu  će od osam do 15 časova  dolaziti do povremenog prekida u vodosnabdijevanju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.