Pretresi u Trebinju i Bileći: Oduzete cigarete vrednosti 40.000 KM

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretresi u Trebinju i Bileći: Oduzete cigarete vrednosti 40.000 KM

Trebinjska policija oduzela je 16.600 paklica cigareta različitih marki, tržišne vrednosti oko 40.000 KM.

Policija je u petak pretresom kuće, pomoćnih objekata i automobila koje koristi D.K. iz Trebinja oduzela preko 7.000 kutija različitih cigareta.

Dan kasnije pretresom kuće i automobila koje koristi S.P. iz Bileće oduzeto je 9.000 kutija cigareta, a istog dana u Podgljivlju kod Trebinja u automobilu „ golf 5“, vlasništvo S.V. nađeno je 500 paklica cigareta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Cigarete nisu imale akciznu markicu, a bile su namenjene tržištu BiH.

Iz PU Trebinje je saopšteno da će protiv osumnjičenih trebinjskom Okružnom tužilaštvu biti podnesen izveštaj za krivično delo nedozvoljena trgovina.

Od početka godine policija je na području Hercegovine oduzela 22 hiljade i 880 kutija različith cigareta, vrednosti 70 hiljada KM i 26 kilograma duvana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija u Trebinju zaplijenila više o 16.000 kutija cigareta

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave (PU) Trebinje pronašli su i oduzeli od tri lica na području grada 16.560 paklica cigareta različitih marki, izjavila je portparol PU Jovana Cvijetić...Cvijetićeva je rekla novinarima da je policija u petak, 23. juna, kod lica čiji su inicijali D.K. pronašla...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.