Izvor: Blic, 13.Avg.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga BiH: Pobeda Krupe, Koljić dvostruki strelac

Fudbaleri Krupe pobedili su Olimpik rezultatom 2:0 u utakmici 5. kola BH Telekom Premijer lige Bosne i Hercegovine, i na taj način su upisali prvu domaću pobedu u ovoj sezoni.

Krupu je u vođstvo doveo Elvir Koljić u 31. minutu iz penala, nakon što je u šesnaestercu Zolj oborio Milanovića.

Isti igrač bio je strelac i drugog pogotka za Krupu. U 62. minutu Dujaković je izveo aut, Mirković glavom prebacio do Koljića koji je volej udarcem savladao golmana Olimpika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bandovića.

Fudbaler Krupe Slobodan Milanović u 31. minutu teže je povređen, prilikom pada pukla mu je ključna kost nakon čega je hitno prebačen u bolnicu u Banjaluku.

U drugoj utakmici koja je igrana u istom terminu Mladost Doboj Kakanj i Sarajevo su podelili bodove odigravši nerešeno 0:0.

U toku je utakmica Čelik – Široki, a od 20.30 igraju Zrinjski – Sloboda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova pobjeda Krupe

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2016

U prva dva susreta 5. kola BH Telekom Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva u Kaknju su igrali bez golova s ekipom Mladosti, dok je Krupa na domaćem terenu pobijedila Olimpik sa 2:0 (1:0)...Ekipa Krupe nastavila je sa sjajnim rezultatima. Novi premijerligaš je na domaćem terenu ostvario...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.