Planinić pojačao Budućnost

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Avg.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinić pojačao Budućnost

Hrvatski centar Darko Planinić (212, 23) novi je član Budućnosti. Hrvatski košarkaš koji je prethodnu sezonu proveo u Ciboni kao pozajmljen igrač Makabija, potpisao je sa podgoričkim klubom ugovor na dvije godine, prenose crnogorski mediji. Planinić će se priključiti ekipi poslije reprezentativnih obaveza sa selekcijom Hrvatske. Nekadašnji igrač Širokog je treće pojačanje Budućnosti poslije Vila Šihija (22), Amerikanca koji igra na poziciji krila, i povratnika Vladimira Dašića. (Sportal)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Dašića, Budućnost dovela hrvatskog reprezentativca Planinića

Izvor: Blic, 01.Avg.2014

Crnogorski košarkaški šampion Budućnost dodao je svom timu novog centra, hrvatskog reprezentativca Darka Planiniću, koji u Podgoricu stiže iz redova aktualnog prvaka ABA lige, zagrebačke Cibone...Planinić je ranije tokom karijere bio član Širokog i Makabija, a minule sezone igrao je za Cibonu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.