PUCNJAVA U SARAJEVU Ranjena žena, policija traga za napadačem u sivom fordu ka

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U SARAJEVU Ranjena žena, policija traga za napadačem u sivom "fordu ka"

U pucnjavi, u blizini Latinske ćuprije u starom delu Sarajeva, jedna osoba je ranjena, potvrđeno je u Operativnom centru MUP KS.

- Pucnjava je prijavljena u 19.15 i uviđaj je u toku -  rekli su u Operativnom centru MUP KS i dodali da je ranjena žena prevezena u Opštu bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Stepen povreda koje je zadobila ranjena osoba bit će poznat naknadno. Policija traga za napadačem koji je vozio sivom "fordu ka", piše Klix.ba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Sarajevu, ranjena žena

Izvor: B92, 25.Jul.2016

Sarajevo -- U večerašnjoj pucnjavi u starom delu Sarajeva ranjena je jedna žena, a policija traga za počiniocem, javili su mediji u BiH...Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Sarajevskog kantona, pucano je iz vozila u blizini Latinske ćuprije...Incident se odigrao nešto posle 19...

Nastavak na B92...

PUCNJAVA U SARAJEVU U vatrenom obračunu dve grupe ranjena slučajna prolaznica, uhapšena jedna osoba

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

U pucnjavi, u blizini Latinske ćuprije u starom delu Sarajeva, jedna osoba je ranjena, potvrđeno je u Operativnom centru MUP KS...- Pucnjava je prijavljena u 19.15 i uviđaj je u toku -  rekli su u Operativnom centru MUP KS i dodali da je ranjena žena prevezena u Opštu bolnicu "Prim. dr. Abdulah...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.