Izvor: Blic, 05.Dec.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO STANARIMA MOSTARSKE ZGRADE U lift stavili ve-ce šolju

Domišljati stanar mostarske zgrade Vranica, pronašao je rešnje za problem velikog smrada i uriniranja u liftu, s kojima se stanari ove zgrade suočavaju poslednjih meseci.

Naime, neko za sada nepoznat, proteklih nekoliko meseci lift ove zgrade koristi za obavljanje nužde, na sreću, zasad samo one ''male'', te je jedan od stanara, kako i priliči, u lift postavio ve-ce šolju.

- Ne znamo šta više raditi. Na početku smo pomislili da se radi o jednom od pasa, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do sad, a u našem ulazu živi više kućnih ljubimaca, nismo nikad imali sa tim problema. Ne znam o kome se radi, ali ko je god, to je gore od svake životinje - rekla nam je zabrinuta stanarka zatečena instalacijom koja ju je u nedelju dočekala u liftu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.