Određen pritvor saučesnicima Marka Milićeva u ubistvu Luke Jovanovića!

Izvor: Cafe.ba, 20.Avg.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor saučesnicima Marka Milićeva u ubistvu Luke Jovanovića!

Pritvor je određen Bratislavu Vasoviću (34), da ne bi ponovio djelo i ne bi uticao na svjedoke, kao i Tamari Bogdanović (23), Nikoli Lepenu (33), Dani Manevski (23), Milici Novaković (25) i Bojani Petrović (28)

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana saučesnicima Marka Miliceva, koji je osumnjičen da je Mini Kantrimenom zgazio Luku Jovanovića na Brankovom mostu.

Pritvor je određen Bratislavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Vasoviću (34), da ne bi ponovio djelo i ne bi uticao na svjedoke. Takođe, pritvor do 30 dana, zbog mogućeg uticaja na svjedoke, određen je Tamari Bogdanović (23), Nikoli Lepenu (33), Dani Manevski (23), Milici Novaković (25) i Bojani Petrović (28).

Preksinoć je ista mjera određena i taksisti Saši Jankoviću. Svi oni sada se nalaze u Centralnom zatvoru.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Odredjen-pritvor-saucesnicima-Marka-Miliceva-u-ubistvu-Luke-Jovanovica

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2014

Pritvor je određen Bratislavu Vasoviću (34), da ne bi ponovio delo i ne bi uticao na svedoke, kao i Tamari Bogdanović (23), Nikoli Lepenu (33), Dani Manevski (23), Milici Novaković (25) i Bojani Petrović (28)..Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.