Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Srebrenika: Autobus udario u voz, više osoba povređeno

Više osoba je povređeno i pričinjena je materijalna šteta u saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 8.30 sati dogodila na pružnom prelazu Potpeć u mestu Tinja kod Srebrenika.

Do ove nesreće je došlo kada je autobus, koji se sa sporednog puta uključivao na magistralni put Tuzla–Srebrenik, udario u voz.

Tom prilikom nekoliko putnika iz autobusa je povređeno.

Uviđaj na mestu nesreće obavljaju policijski službenici Ministartsva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, a nakon kojeg će biti poznato više detalja u vezi sa ovom nesrećom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDARILI SE VOZ I AUTOBUS U SREBRENIKU: Sedam osoba povređeno!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016

U jutarnjim satima na pružnom prelazu Potper u mestu Tinja kod Srebrenika desila se saobraćajna nesreća kada su se sudarili voz i autobus...Iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona potvrđeno je da je do nesreće došlo na pružnom prelazu, a sudarili su se voz i autobus...- U nesreći, koja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.