Muž iskasapio ženu sjekirom

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž iskasapio ženu sjekirom

Stravičan zločin dogodio se noćas u Novom Sadu, kada je muž iskasapio svoju ženu sjekirom. On je, prema saznanjima „Blica" jutros pozvao policiju i prijavio kako misli da mu je žena mrtva. Kada je policija došla, vidjela da je njeno tijelo iskasapljeno sjekirom. On je priveden, a uviđaj je u toku. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Muž iskasapio ženu sjekirom u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2014

NOVI SAD - Stravičan zločin dogodio se noćas u Novom Sadu, kada je muž iskasapio svoju ženu sjekirom...On je, prema saznanjima "Blica" jutros pozvao policiju i prijavio kako misli da mu je žena mrtva...Kada je policija došla, vidjela je da je njeno tijelo iskasapljeno sjekirom. On je priveden,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.