Mihajlović razočaran u svoje igrače

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Avg.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović razočaran u svoje igrače

Trener Milana Siniša Mihajlović bio je vidno nezadovoljan poslije utakmice drugog kola Serije A u subotu, iako je njegov tim savladao Empoli sa 2:1. Na taj način „rosoneri" su stigli do prve pobjede, poslije uvodnog poraza protiv Fjorentine (2:0). „Rezultat je jedina stvar vrijedna pohvale, ništa drugo. Vidio sam da su igrači previše napeti i uplašeni. Hrabrost je nedostajala kod mojih igrača, pobijedili smo, ali se osjećam kao da smo izgubili", rekao je Mihajlović poslije utakmice. Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << je ostvario pobjedu golovima Bake u prvom i Adrijana u drugom poluvremenu. „Prošle godine Milan je gubio ovakve mečeve, ali ove godine smo pobijedili jer imamo dva napadača koji sami sebi prave prilike. Preuzimam odgovornost za ovaj nastup, jer sam ja taj koji je poslao igrače na teren bez straha da ćemo primiti gol. Mislio sam da je to logično poslije prikazanih igara tokom priprema, ali sada više nisam siguran. Golman Diego Lopez je više puta dotakao loptu od vezista, i to ne može biti u redu. Čak ni igrači u svlačionici nisu bili srećni, jer znaju kako smo došli do pobjede.", bio je vidno razočaran srpski stručnjak. U sljedećem kolu, 13. septembra, Milan će gostovati gradskom rivalu Interu. „Derbi je uvijek jedinstven meč. Pobjednik je onaj koji napravi manje grešaka, ko je hrabriji i vjeruje više u sebe", zaključio je Mihajlović. (Blic, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Mihajlović: Kao da smo izgubili

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015

Milan golovima Bake i Luisa Adrijana savladao Empoli, ali srpski strateg kaže da je sve osim rezultata "za baciti"...Pobeda se piše, ali igra se ne briše. Treba da se pronikne u razloge još jedne slabe partije i uradi nešto na poboljšanju...To je rezime izrečenog na konferenciji za novinare Siniše...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.