Majka i četrnaestogodišnja kćerka porodile se istog dana

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Nov.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i četrnaestogodišnja kćerka porodile se istog dana

Majka i njena četrnaestogodišnja kćerka porodile su se zajedno na ginekološkoj klinici u Plovdivu u Bugarskoj. Kćerka je rodila svoje prvo dijete samo sat prije nego što je njena majka na svijet donijela četvrto dijete, javili su bugarski mediji. Bugarski ljekari kažu da je prošlo vrijeme kada se rađanje prije 14-te godine smatralo senzacijom. Oni navode da Romi u Plovdivu često stupaju u brak prije početka adolescencije. Ljekar u plovdivskom porodilištu Diana Argirova rekla je da >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << je vodila slučaj kada je jedna četrnaestogodišnja Romkinja rodila drugo dijete. Prema statistici, u Bugarskoj se godišnje rodi 835 beba čije su majke maloljetne. (Agencije, foto: Ilustracija)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka i četrnaestogodišnja kćerka porodile se istog dana

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2014

SOFIJA - Majka i njena četrnaestogodišnja kćerka porodile su se zajedno na ginekološkoj klinici u Plovdivu u Bugarskoj...Kćerka je rodila svoje prvo dijete samo sat prije nego što je njena majka na svijet donijela četvrto dijete, javili su bugarski mediji...Bugarski ljekari kažu da je prošlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.