Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNA TUČA U BAVARSKOJ Bosanac bacio flašu i tako dao signal za početak pesničenja!

Bavarska policija je u nedelju naveče imala prepune ruke posla da zaustavi masovnu tuču u jednom lokalu u gradiću Kolbermur.

Sve je počelo kada je državljanin BiH (28) tokom jedne zabave bacio i razbio flašu što je bio signal za opštu tučnjavu u kojoj je učestvovalo svih pedesetak gostiju lokala, piše portal radio-charivari.de.

Sevale su šake, leteli razni predmeti, a situacija je bila toliko zapaljiva da lokalni čuvari reda nisu bili dovoljni za smirivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situacije pa je morala intevenisati savezna policija.

Policija je podnela prijavu protiv  mladića iz BiH , a navodno je na tapetu i gazda lokala koji nije imao odobrenje za zabavu koju je organizovao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.