Lepo vreme nam se ponovo smeška: Izdržite još sutra, a od naredne sedmice temperature u BiH i do 23 stepena

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepo vreme nam se ponovo smeška: Izdržite još sutra, a od naredne sedmice temperature u BiH i do 23 stepena

Građane BiH naredne sedmice očekuje toplije vrijeme s obzirom na to da će dnevne temperature rasti i do 23 stepena Celzijusa.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati uglavnom sunčano vreme uz malu do umerenu oblačnost. Dnevne temperature biće od devet do 16 stepeni, a na jugu do 19 stepeni.

U nedelju nas očekuje pretežno oblačno vreme, a u jutarnjim satima i tokom prepodneva u većem delu Bosne očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se slaba kiša.

Poslepodne kiša je moguća ponegde i u Hercegovini te na istoku i jugoistoku Bosne. Jutarnje temperature kretaće se od nula do pet stepeni, a dnevne od šest do 16 stepeni.

Prvi radni dan naredne sedmice biće sunčan uz umerenu oblačnost, a jutarnje temperature biće od minus tri do dva stepena, na jugu od tri do osam stepeni, a dnevne od 14 do 20 stepeni.

Lepo vreme očekuje nas i u utorak kada će biti pretežno sunčano sa jutarnjim temperaturama od dva do sedam stepeni, na jugu od 7 do 11 stepeni, a dnevnim od 16 do 22 stepena.

U sredu će prevladavati pretežno oblačno vreme, a kiša se očekuje u Posavini, Krajini i na zapadu Bosne. Jutarnje temperature kretaće se od tri do sedam stepeni, u Hercegovini i Krajini od osam do 12 stepeni, a dnevne od 17 do 23 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.