Koalicija u Banjaluci složna: Balaban da podnese ostavku ili će biti smenjen

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija u Banjaluci složna: Balaban da podnese ostavku ili će biti smenjen

Budimir Balaban treba da podnese ostavku na mesto predsednika banjalučke Skupštine grada ili će biti opozvan, zaključeno je na današnjem sastanku koalicionih partnera.

- Zbog personalnih problema koji su se pojavili u međuvremenu, svi potpisnici koalicionog sporazuma smatraju da Balaban ne uživa više naše poverenje. Zatraženo je da podnese ostavku ili će ga predstavnici koalicije opozvati – rekao je nakon sastanka gradonačelnik Igor Radojičić.

Dodao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su svi izrazili privrženost koalicionom sporazumu i izvršavanju započetih projekata, te mu je data saglasnost da razgovara sa svim subjektima u Skupštini o daljim projektima.

Radojičić je dodao i da kolicija ima većinu u Skupštini.

Nedeljko Čubrilović (DNS) i Milan Petkvić (Ujedinjena Srpska) nisu hteli da komentarišu detalje sastanka sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem (SNSD) i Radenkom Komljenovićem (SP).

Na insistiranje novinara da odgovori na pitanje da li su govorili o Balabanovoj smeni, Čubrilović je kratko odgovorio: „Ma, šta mi je za Balabanom“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radojičić: Balaban treba da podnese ostavku

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2017

BANJALUKA - Budimir Balaban treba da podnese ostavku na mjesto predsjednika Skupštine grada ili će biti opozvan, rekao je danas Igor Radojičić, gradonačelnik, nakon sastanka koalicionih partnera SNSD-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske i odbornika iz reda nacionalnih manjina Saše Čudića..."Svi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.