Kalesija: Ispod „golfa“ ostavili kašikaru i poruku

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalesija: Ispod „golfa“ ostavili kašikaru i poruku

Policiji u Kalesiji jutros se obvratio Salih Š. iz naselja Jelovo Brdo, te prijavio da mu je nepoznata osoba ispod automobila „golf 4“ ostavila ručnu bombu, uz poruku.

Odmah po prijavi na mesto događaja izašli su kalesijski policajci, koji su osigurali mesto gde se bomba nalazila.

- Nije bilo nikakvih problema. Bomba je uklonjena i poslana na veštačenje, a obavljen je pregled kompletnog vozila – saopštili su iz PS Kalesija, piše Faktor.ba.

Iz policije, zbog zaštite istrage, nisu mogli da komentarišu šta je pisalo u poruci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bomba i poruka ispod automobila muškarca iz Kalesije

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017

KALESIJA - Policiji u Kalesiji jutros se obvratio Salih Š. iz naselja Jelovo Brdo, te prijavio da mu je nepoznata osoba ispod automobila Golf 4 ostavila ručnu bombu, uz poruku...Odmah po prijavi na mjesto događaja izašli su kalesijski policajci, koji su osigurali mjesto gdje se bomba nalazila..."Nije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.