KK Sutjeska zbog povreda odustala od finala plej-ofa

Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Sutjeska zbog povreda odustala od finala plej-ofa

Uprava Košarkaškog kluba "Sutjeska", u dogovoru sa stručnim štabom, donela je odluku da njihov prvi tim, zbog velikog broja povređenih i bolesnih igrača, ne putuje sutra u Bijeljinu na treći meč finala plej-ofa Prve lige Republike Srpske sa domaćim "Radnikom".

Na prethodnom meču, odigranom u Foči u sredu, 24. maja, nakon što ekipa "Radnika" nije prihvatila molbu Fočaka da susret bude odgođen za četiri dana, više košarkaša "Sutjeske" igralo je pod injekcijama na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sopstvenu odgovornost i jednostavno nisu u stanju da samo tri dana posle odigraju još jednu utakmicu, objašnjavaju u "Sutjesci".

Trener fočanskog kluba Milenko Ivanović kaže da trenutno na raspolaganju imaju samo četvoricu igrača, pa su od kluba iz Bijeljine tražili da sutrašnji meč bude odgođen za narednu sredu, ali su ponovo dobili isti odgovor.

- Mislili smo da će ovog puta `Radnik` uvažiti naš zahtev, dok se ne oporave bar dva-tri igrača, da imamo bar sedmoricu na raspolaganju, ali ni ovog puta nismo naišli na razumevanje našeg protivnika. Sa samo četiri igrača jednostavno ne možemo igrati - rekao je Ivanović.

Ekipa "Radnika" vodi u finalnoj seriji 2:0 i potrebna joj je još jedna pobeda za titulu prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.