Jezivi detalji ubistva u Modriču: Ubica drogiran devojku skalpelom izbo po cijelom tijelu

Izvor: Cafe.ba, 30.Nov.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivi detalji ubistva u Modriču: Ubica drogiran devojku skalpelom izbo po cijelom tijelu

U petak oko 20 sati, nakon telefonske dojave, u kući u Modriču kod Starigrada, policijski službenici Policijske stanice Obrovac pronašli sutijelo 21-godišnjakinje s vidljivim povredama koje upućuju na nasilnu smrt.

Na mjestu događaja, u saradnji s Županijskim državnim tužilaštvom, sprovedena je istraga, a u službene prostorije policije doveden je 22-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim slučajem.

Kako saznaje Index.hr, radi se o paru koji je godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << živeo zajedno u kući u Modriču kraj Starigrada. Mladić je devojku najverovatnije izbo skalpelom.

Ubica sve ispričao policiji 

Tokom ispitivanja, ubica se nije branio ćutanjem pa je sve ispričao policiji.

Preliminarni nalaz kaže da je djevojka zadobila brojne ubode raznim predmetima, i da je kobni ubod bio "ubod u lijevu stranu vrata, čime je probijena karotidna vratna arterija".

"Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnjak u noći 26 na 27. novembar 2015. u porodičnoj kući u mjestu Modrič (opština Jasenice), nakon konzumacije opojne droge usmrtio svoju devojku (1994) na način da je nakon verbalne prepirke fizički nasrnuo na nju pa joj je korišćenjem nekoliko predmeta zadao veći broj povreda po cijelom tijelu a najviše u predjelu vrata i glave kao i ubodnu ranu lijeve strane vrata pri čemu je došlo do cepanja velike krvne žile na vratu sa posledičnim iskrvarenjem usled čega je ona preminula", stoji na stranicama hrvatskog tužilaštva.

Ubica je prije nasrtaja na devojku konzumirao drogu spid, a navodno je i žrtva bila pod uticajem amfetamina.

Tužilaštvo je zatražilo pritvor za 22-godišnjaka zbog mogućnosti ponavljanja dela i teških i okrutnih okolnosti počinjenja kaznenog dela.

Nazvao majku i rekao: "Ja sam je ubio"

Sestra ubijene u izjavi za RTL kazala je kako je ubica nazvao njihovu majku i rekao joj: "Ja sam je ubio".

"Majka mu je rekla da zove hitnu i policiju, a on joj je odgovorio: Prekasno je", dodala je u suzama. Otkrila je i kako se njena sestra jako promenila te da je sigurno "uzimala nešto".

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.