Istočno Sarajevo: Iz trgovine ukrao čokolade i čarape, pa automobilom sleteo sa puta

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istočno Sarajevo: Iz trgovine ukrao čokolade i čarape, pa automobilom sleteo sa puta

Sarajlija E.H. uhapšen je nakon što je ukrao čokolade u prodavnici u Istočnom Sarajevu, a zatim izazvao saobraćajnu nesreću sletanjem sa puta u istoj ulici.

Naime, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, preksinoć je oko 22.30 sati N.V. prijavio da je provaljeno u njegovu trgovinu u Ulici kasindolskog bataljona, opština Istočna Ilidža. Policijska patrola je odmah izašla na mesto događaja te su došli do saznanja da je u kritično vreme ispred prodavnice bio parkiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetlo sivi „pežo“. Policija je izvršenim uviđajem utvrdila da su iz trgovine ukradene čokolade, dezodoransi, te muške i ženske čarape, piše Faktor.ba.

- Istog dana, dvadeset minuta nakon prijave krađe, patrola Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Istočno Novo Sarajevo, uočila je  da je u Ulici kasindolskog bataljona došlo do sletanja „pežo“, te je kontrolom  zatečenog vozača utvrdila  da se radi o E.H, nastanjenom u  Kantonu Sarajevo – saopštila je Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo.

Na mjesto događaja je stigla i ekipa Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, koja je na zadnjem sedištu vozila pronašla crnu torbu sa artiklima, za koje je osumnjičeni izjavio da su ukradeni iz trgovine.

-Osumnjičeni je uhapšen, a vozilo je šlep službom prevezeno na parking prostor Policijske stanice - navela je Tešićeva.

Po dokumentovanju predmeta, protiv E.H. će biti podnesen izveštaj o počinjenoj teškoj krađi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.