Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERNET POLUDEO Mesić postao predmet žestokih šala na društvenim mrežama

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić koji je na glasu kao jedan od političara ove zemlje koji uvek ima "poklopac za svaki lonac". Kolo sreće se, zbog njegovog govora o Jasenovcu u Novskoj 1992. godine, ipak okrenulo.

Mesić je tako na netu postao predsednik ekstremno desne strančice Hrvatske čiste stranke prava.

Osvanula varijanta Šajetine pesme u kojoj je Stipe Mesić glavni lik montirana je na prizore ustaških postrojavanja i proslava.

Njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izlaganje objašnjeno je i ponudom na stolu te 1992. u Novskoj.

Izvinjenje mu, po oceni strogog satiričkog žirija, nije na visini.

Bivši hrvatski predsednik namontiran je i na telo pevača Marka Perkovića Tomsona, kojem su zbog veličanja Jasenovca u pesmi "Jasenovac i Gradiška Stara" zabranili nekoliko nastupa u evropskim gradovima.

Tviteraši ga ismejavaju zbog novog preselenja, nakon što je proteran iz Grškovićeve i nakon što mu je ponuđena kancelarija u prostorijama Saveza antifašističkih boraca Hrvatske.

Nakon što je deložiran, Mesić je bio primoran premjestiti svoj ured odakle će voditi borbu protiv fašizacije Hrvatske... #politikahr #Mesić pic.twitter.com/ILqcHvOYqk

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.