I građani se pitaju „da li su došli ili pošli“: I table u Banjaluci obrasle u žbunje

Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I građani se pitaju „da li su došli ili pošli“: I table u Banjaluci obrasle u žbunje

Putnici namernici koji bi se našli na putu prema Slatini od pravca Banjaluka, u jednom momentu sasvim sigurno ne bi bili sigurno gde su, „da li su došli ili pošli“.

Put se ne održava, granje se ne seče redovno, pa je situacija i za one koji poznaju ovaj deo puta alarmantna, da ne govorimo o onima koji su ovim delom prolaze prvi put.

Naime, kako se vidi na fotografijama koje su zabeležene na putu Slatina-Banjaluka, koje je portalu ATV poslao čitalac, table su pokrivene granjem i žbunjem, skoro se ni ne vidi šta na njima piše. Vidi se samo manji deo table koja značava teritoriju Banjaluke, pa se samo može naslutiti šta na njoj piše.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.