Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica zavodi red u svojoj kući: Naredio zaposlenima u SDS da moraju persirati i biti ljubazni

Predsednik SDS-a Vukota Govedarica je od kada je izabran na ovu poziciju je povukao je nekoliko zanimljivih poteza unutar stranke.

Među njima je i dopis kojii je pre nekoliko dana stigao na adrese zaposlenih u SDS.

- Poštovani, napominjemo Vas da se kod obavljanja poslova pridržavate zakonskih i internih akata i procedura SDS-a, da poštujete radno vreme i druge procedure definisane opisom poslova Vašeg radnog mesta, a sve sa pažnjom dobrog domaćina.

Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavljanja telefonskih razgovora na radnom mestu morate voditi računa da u komunikaciji budete ljubazni, da uvažavate i persirate sagovornika, kako prilikom telefonskog razgovora, tako i prilikom sastanaka na kojima prisustvujete u ime SDS-a. Svako nepoštovanje zakonskih i internih procedura povlači za sobom određenu odgovornost

- navodi se u pismu koje potpisuje v.d. generalni sekretar SDS, Igor Ostojić.

Govedarica je izabran za predsednika SDS-a na vanrednoj sednici Skupštine Srpske demokratske stranke (SDS) održanoj 23. oktobra.

Podsećamo da se Govedarica odbio sastati se sa predsednikom RS, Miloradom Dodikom kojem je kasnije otkazao i poziv na prijem koji je povodom 21. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i uspostavljanja mira u BiH SDS organizovao na Jahorini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.