Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog trećestepene presude: Ždrali 15 godina zatvora

Sud BiH potvrdio je presudu kojom je Mladen Ždrale zvani Pata osuđen na 15 godina zatvora, a iz Tužilaštva BiH stigla je reakcija u kojoj navode da su zadovoljni konačnom presudom.

- Mladen Ždrale procesuiran je zbog učestvovanja u trostrukom ubistvu u ugostiteljskom objektu „Dva bora“, u naselju Vraca u Sarajevu u novembru 2005. godine, a koje je dugo godina bilo nerasvetljeno. Ubistvo je počinjeno u stilu mafijaških likvidacija. Rafalom iz automatskog oružja tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su ubijeni Milorad Todorović, Radomir Janković i Esad Šenderović, a teško ranjen Murat Komarica -  rekli su u Tužilaštvu BiH.

Ždrale se teretio da je učestvovao u pripremi i izvršenju ovog kaznenog dela, te da je pomagao ubici Borisu Govedarici nakon počinjenog zločina. Govedarica je ubijen u Istočnom Sarajevu 2007. godine i nije mogao da bude procesuiran.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.