Džonijeva bivša se udaje za milijardera

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Apr.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonijeva bivša se udaje za milijardera

Amber Herd početkom godine razvela se od Džonija Depa, ali čini se da joj se i nakon svega ideja o braku i porodici i dalje čini kao dobar izbor.Naime, glumica navodno planira da se uda za svog dečka, milijardera Ilona Maska, a ovu informaciju sa medijima je podijelio njen otac."Njihova veza je jako ozbiljna i ona je oduševljena idejom o udaji", rekao je tata David, prenosi 24sata.hr. On je dodao kako par već planira zasnivanje porodice.(BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Džonijeva bivša se udaje za milijardera

Izvor: Press, 19.Apr.2017

. Amber Herd početkom godine razvela se od Džonija Depa, ali čini se da joj se i nakon svega ideja o braku i porodici i dalje čini kao dobar izbor.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.