Izvor: Blic, 31.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik za Kočićev zbor ostao dužan 20.000 KM

Dan nakon Kočićevog zbora na Zmijanju, na kome se okupilo više od 50.000 ljudi, zborište je očišćeno od smeća, a parcele na kojima su bili postalvjeni šatori i parking vraćeni vlasnicima, kaže Predrag Blagojević, sekretar Zavičajnog društva „Zminjanje“.

- Šatori su uklonjeni, a kamioni preduzeća „Eko Euro Tim“ odvezli su nekoliko tona smeća. Za placeve na kojima su bili šatori, parkinzi i arena za borbu bikova domaćinima treba da isplatimo ukupno 30.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << KM – rekao je Blagojević.

Posebno je pohvalio 150 redara volontera iz Zmijanja, koji su besplatno vodili računa o bezbednosti na zboru, te radnike Centra za razvoj sela i Elektroobnove, koji su pomogli u logistici.

Pročitajte još:

Kako navode izvori „EuroBlica“, nakon zbora ostali su neizmireni dugovi od skoro 100.000 KM, jer Ministarstvo porodice omladine i sporta, Ministarstvo prosvete i kulture i Ministarstvo trgovine i turizma nisu uplatili po 20.000 KM, koliko su obećali, a i Kabinet predsednika RS je, nakon uplate 10.000 KM za besplatan parking, organizatorima zbora ostao „kratak“ još 20.000 KM.

Predrag Blagojević je odbio da govori o dugovima nadležnih, mada je prizano da ima „nekih manjih problema“. Veruje da će se „sve rešiti kako treba“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.