Djevojka iz BiH brutalno ubijena

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djevojka iz BiH brutalno ubijena

Monstruozno ubistvo Mirele Batanović (20), djevojke iz Bosne i Hercegovine, iz oktobra prošle godine kada ju je njen momak Aleksandar (27), ruskog porekla, ubio i raskomadao u stanu u Austriji, dobilo je epilog. Kako piše "Dnevni avaz", osumnjičeni je u istrazi detaljno opisao kako ju je ubio i rekao je da sve planirao. Za ostvarenje strašnog plana informacije je tražio na internetu, a najviše o pravnim posljedicama zbog ubistva, a onda ju je ubio. Sa oko 50 uboda nožem raskomadao je tijelo >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bivše djevojke. Istražitelje je najviše šokirala njegova izjava kako je dijelove njenog tijela pojeo. Obdukcija je to i dokazala. Djevojka je ubijena u njenom stanu u noći na 9. oktobar 2014. godine. Na njenom tijelu Aleksandar je urezao okultni simbol, a zatim odsjekao i pojeo neke dijelove. Austrijska televizija ORF je tokom istrage navela da razlog ubistva nije ljubomora, nego okultni ritual. Iako je ubica na početku policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu jer ga je prevarila, ORF je naveo da to ipak nije istina, već da je on pripadnik sekste i zaluđenik okultizmom. Mirela i Aleksandar bili su u vezi oko godinu i po dana i on je bio bolesno ljubomoran, piše "Avaz".

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstruozno ubistvo zbog okultizma

Izvor: B92, 25.Maj.2015

Slučaj ubistva devojke iz BiH u Austriji počinjenog u oktobru prošle godine je rešen priznanjem njenog dečka da je to učinio u okviru okultnog rituala...Kako prenosi Dnevni avaz, Mirelu Batanović (20) je ubio, a njeno telo raskomadao i pojedine delove pojeo njen sedam godina stariji dečko Aleksandar,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.