Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi u Sarajevu završen bez pobednika

Fudbaleri sarajevskog Željezničara su u okviru prvog kola BH Telecom Premijer lige BiH na stadionu "Grbavica" remizirali sa Sarajevom odigravši 1:1.

Remi u gradskom derbiju: Lendrić strijelac za Želju, Ahmetović u debiju donio bod Sarajevu https://t.co/vXDwFewk1j pic.twitter.com/3FjS24LiSc

Grbavica je eksplodirala u 53. minutu. Pozder je ubacio sa strane, Nikolić spustio glavom, a Ivan Lendrić sjajnim volej udarcem matirao gostujućeg golmana.

Do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 108. večitom derbiju došlo je 6 minuta kasnije. Bekić je sa strane ubacio, a Mersudin Ahmetović glavom sa vrha peterca postigao pogodak.

Nakon toga je krenula bakljada na severnoj tribini, na kojoj su bili smešteni gostujući navijači.

Svi igrači i stručni štabovi povukli su se sa terena nakon instrukcije glavnog sudije, a pored bakljade, kako je javio reporter N1, najvatreniji navijači Sarajeva kidali su stolice i ubacivali ih u teren.

Susret je nastavljen nakon 15 minuta pauze.

U ostalim utakmicama prvog kola danas su postignuti sledeći rezultati:

Preostale 3 utakmice igraju se u nedelju:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) HAOS NA GRBAVICI: Pogledajte zašto je sarajevski derbi bio prekinut 16 minuta

Izvor: Kurir, 23.Jul.2016

...Zadovoljniji rezultatom je bio domaćin, koji je od 30 minuta igrao s igračem manje, jer je tada isključen Husić..Željo je, iako sa desetoricom, došao u vođstvo pogotkom Lendrića iz voleja u 53 minutu, a samo šest minuta kasnije izjednačio je Ahmetović i postavio konačan rezultat..Derbi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.