Britni Spirs se ponovo udaje?

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Dec.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs se ponovo udaje?

Popularna američka pjevačica Britni Spirs (33) uskoro bi ponovo mogla da zaplovi u bračne vode. Strani mediji pišu da, iako su samo dva mjeseca u vezi, pisac, producent i preduzetnik Čarli Ebersol (33) planira da pjevačicu zaprosi na božićnoj zabavi koju organizuje Mel Gibson na svom imanju na Kostariki, prenosi "RTL". Gibson je inače bliski prijatelj pjevačice koji joj je pružio najveću podršku kada je 2008. godine doživJela psihički slom. Prema glasinama, Britni je spremna da izgovori sudbonosno "da"!

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća sreća: Pevačica spremna ponovo da se uda?!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Popularna američka pevačica Britni Spirs (33), ako je verovati stranim medijima, uskoro bi ponovo mogla da zaplovi u bračne vode.. Šuška se, naime, da je pevačica spremna da ponovo izgovori sudbonosno “da”, iako je sa svojim momkom  piscem, producentom i preduzetnikom Čarlijem Ebersolom (33)...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.