Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Ninković zajedno na reliju

Bojan i Lazar Ninković učestvovaće na reliju u Istočnom Sarajevu 3. septembra, te će tako ući u istoriju automobilizma BiH kao braća koja su nastupila u istom timu.

Bojan je nedavno na međunarodnoj trci u Cazinu osvojio treće mesto u klasi 1.6 vozeći WV polo, s kojim će izaći na stazu i na predstojećem takmičenju.

- Naš cilj je da ostvarimo što bolje vreme, a videćemo za koje mesto će to biti dovoljno. Teško je bilo šta obećavati s obzirom na jaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << konkurenciju, ali se nadamo da ćemo trku završiti u vrhu – istakao je Lazar, koji će biti vozač, dok će njegovom starijem bratu pripasti uloga suvozača.

Bojan i Lazar Ninković su nastavili porodični tradiciju u automobilizmu, s obzirom da su im se otac i stric takođe bavii ovim sportom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.