Banjaluka: Uhapšeni kradljivci goriva iz radnih mašina

Izvor: Blic, 30.Maj.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Uhapšeni kradljivci goriva iz radnih mašina

Banjalučani Z.Z. (57) i Z.B. (33) uhapšeni su nakon što su iz radnih mašina u Ulici Rade Radića i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića u banjalučkom naselju Obilićevo ukrali veću količinu goriva, čime su pričinili znatnu materijalnu štetu.

- Banjalučani su uhapšeni juče jedan sat iza ponoći a krađe su počinili  tokom noći sa nedelje na ponedeljak, odnosno sa 28. na 29. Maj - rekla je portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je istakla da su kradljivce goriva identifikovali i uhapsili u automobilu "fijat" pripadnici Policijske stanice Banjaluka-Obilićevo.

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka juče izvršila pretres kuće i pomoćnog objekta u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci koje koristi lice čiji su inicijali Z.Z.

Oduzeti su fotoaparat, kamere, razne vrste alata, a u vozilu su pronađeni kanisteri sa ukradenim gorivom, gumena creva i drugi predmeti pogodni za izvlačenje i krađu goriva.

Nakon ispitivanja uhapšeni Banjalučani su pušteni na slobodu.

Policija je o svemu obavestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičenih dostavi izveštaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična dela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.