Akcija “Plazma”: Rasvetljeno 16 teških krađa, uhapšeno pet osoba

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija “Plazma”: Rasvetljeno 16 teških krađa, uhapšeno pet osoba

Pripadnici Stanice javne bezbednosti Gradiška rasvetlili su 16 teških krađa na području te opštine i uhapsili pet osoba, među kojim i jedno maloletno.

U akciji "Plazma" uhapšene su osobe iz Gradiške čiji su inicijali D.A. /19/, D.Đ. /20/, Z.M. /22/, A.T. /19/ i sedamnaestogodišnjak, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Banjaluka.

D.A, D.Đ. i Z.M. osumnjičeni su da su izvršili 15 teških krađa tako što su provaljivali u porodične kuće, krali razne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predmete, a potom ih prodavali.

A.T. i sedamnaestogodišnjak osumnjičeni su da su početkom marta provalili u porodičnu kuću odakle su ukrali dva bicikla, kosilicu i druge predmete.

Tokom pretresa kuća i drugih objekata koje koristi osumnjičeni pronađeni su tv uređaji, pajser, bicikli i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz.

Osumnjičeni su nakon ispitivanja pušteni na slobodu, a protiv njih će biti podnesen izveštaj nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog teških krađa u Gradišci uhapšeno pet mladića, pretresene kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017

GRADIŠKA - Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Gradiška uhapsili su petoricu mladića iz ove opštine, uključujući i jednog maloljetnika, a sumnjiče ih za teške krađe...Kako je potvrđeno iz policije, u pitanju je akcija "Plazma", a uhapšeni su D.A. (19), D.Đ. (20), Z.M. (22), A.T. (19) i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.