Predstavljamo:Hilton Long Beach u Hurgadi !

Izvor: Poštar.rs, 02.Okt.2014, 04:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo:Hilton Long Beach u Hurgadi !

Hilton Long Beach među najboljim hotelima na Crvenom moru

Smešten na najlepšem delu obale Crvenog mora, sa 1.100 metara privatne zlatno-peščane plaže, Hilton Long Beach Resort u Hurghadi spada u red najlepših hotelskih kompleksa u ovom delu Egipta. Gostima ovog, među Srbima veoma popularnog hotela na raspolaganju je šest velikih bazena, 12 barova i četiri restorana čiji izbor jela i pića će zadovoljiti i najveće probirljivce. Na manje od 14 kilometar od aerodroma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poštar.rs << Hilton Hurghada Long Beach Resort sa All inclusive koceptom nudi parovima i porodicama podjednaku dobru priliku da otkriju avanture ili da se jednostavno opuste i uživaju na suncu i u hotelskim sadržajima.

Hotel svojim gostima pruža mogućnost da uživaju u opuštenoj atmosferi dva glavna restorana Lotus i Al Dente, dok njihova  deca vreme provode sa profesionalnim osobljem u dečjem kutku u neposrednoj blizini restorana.

Ljubitelje kuhinje Bliskog istoka, i orijentalnog šoua, dočekaće najbolji majstori svog zanata u Marhaba restoranu, dok u eleganciji mogu da uživaju gosti koji se odluče za večeru u otmenom restoranu Podium.

Uz stručne savete profesionalnih instruktora ronilačkog centra, ljubitelji podvodnog sveta mogu da iskuse i ​​podvodne užitke Crvenog mora, dok će vreme gostiju hotela koji se odluče da dan provedu na plaži ili pored bazena biti ispunjeno bogatim programom animatorskog tima.

Za one koji žele da ostanu u formi i tokom odmora, Hilton Long Beach je savršen hotel sa odlično opremljenom teretanom, SPA centrom i brojnim drugim sportskim terenima i sadržajima. Široke mogućnosti pružaju se i avanturistima koji iz bogate ponude mogu da izaberu neku od ekskurzija, ali i paraglajding, pecanje, kao i posetu nekom od tropskih ostrva.

Apartmani sa jedinstvenim pogledom!

Hilton Hurghada Long Beach resort nudi niz soba i apartmana različite kvadrature koju su dizajnirane tako da zadovolje očekivanja svakog gosta. Onima koji se odluče za odmor u ovom hotelu na raspolaganju su i superior sobe, ali i Bella Vista apartman s jedinstvenim i očaravajućim pogledom na more.

Galerija  fotografija:

foto:Nikola Bojanic

izvor: PressSerbia.com

Nastavak na Poštar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poštar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poštar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.