Zvanično predstavljen 2016 Alpine Vision Gran Turismo koncept model

Izvor: Moto.rs, 29.Jan.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično predstavljen 2016 Alpine Vision Gran Turismo koncept model

Renault je zvanično predstavio njihov Alpine Vision Gran Turismo koncept.

Nakon tizer fotografija koje su objavljene početkom meseca, kompanija je u potpunosti predstavila njihovo vozilo za Gran Turismo 6 igru.

Renault navodi da je ovaj koncept rezultat kolektivne saradnje velikog broja dizajnera i inženjera kojima je bio poveren razvoj 21st Century Alpine modela koji će se uskoro pojaviti u igri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << />
Model će biti prikazan u toku održavanja Festival Automobile International događaja koji će biti održan u Parizu. Nakon toga će biti predstavljen na 2015 Rétromobile Show događaju koji će takođe biti održan u Parizu.

Ovaj virtuelni automobil odlikuje V8 4.5L benzinski motor koji razvija 450ks izlazne snage pri 6.500opm i 580Nm pri 2.000opm, a uparen je sa sedmostepenom sekvencijalnom transmisijom i pogonom na sva četiri točka.

Ukupna težina vozila iznosi 900 kilograma, distribucija mase je 47:53 dok je maksimalna brzina koju može da razvije 320km/h. Alpine Vision Gran Turismo biće dostupan kao deo besplatnog unapređenja za Gran Turismo 6 za PlayStation 3 u toku marta ove godine.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.