Vozač iz Srbije pokosio decu u Bugarskoj

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač iz Srbije "pokosio" decu u Bugarskoj

Troje dece je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Novoselci na području opštine Vidin u Bugarskoj, kada je 64-godišnji vozač iz Srbije sleteo sa puta i udario ih na trotoaru.

Preticao, pa završio na trotoaru (Foto: Ilustracija)

Saobraćajna nesreća se dogodila juče u poslepodnevnim časovima kada je vozilo marke "reno", kojim je upravljao državljanin Srbije vozeći neprilagođenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brzinom u pokušaju da pretekne drugi automobil izleteo na trotoar, kojim su hodala deca, saopštila je policija.

 

Dvoje dece je zadržano u bolnici i životi im nisu ugroženi, dok je treće dete, posle pregleda pušteno na kućno lečenje.

Selo Novoselci nalazi se na putu Vidin – prelaz "Vrška čuka" na bugarsko-srpskoj granici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO KOLIMA PO TROTOARU: Srbin pregazio decu u Bugarskoj!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2014, 08:36

Naš državljanin (64) prilikom preticanja izleteo s puta i naleteo na troje mališana..VIDIN - Državljanin Srbije (64), čiji identitet nije saopšten do zaključenja ovog broja Kurira, izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u selu Novoselci, u opštini Vidin u Bugarskoj, u kojoj je povređeno troje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.