Renault predstavio Multi-Function Rotary kontrolu

Izvor: Moto.rs, 02.Jul.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault predstavio Multi-Function Rotary kontrolu

Renault je objavio još jedan tizer za njihov nastupajući Talisman model, a ovog puta prikazana je Multi-Function Rotary kontrolu.

Izgled ovog sistema gotovo je identičan izgledu onoga koji odlikuje novi Espace model, a zahvaljujući ovom sistemu vozači će imati pristup R-Link 2 zabavno-informativnom sistemu. Veličina ekrana u okvir ovog sistema nije poznata, dok kod Espace modela beleži 8.7“. Novi Renault >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Talisman naslednik je Laguna i Latitude modela koji beleže slabu prodaju, a neke od mogućnosti koje treba očekivati jesu LED prednja svetla i poluautomatski sistem parkiranja, između ostalog. Na tržištu će se prvo pojaviti sedan izdanje, dok će nešto kasnije biti predstavljena i karavan verzija, oba modela će se sastavljati u Georges Besse fabričkom postrojenju u Francuskoj a pred sobom će imati jaku konkurenciju u vidu Škoda Superb, Ford Mondeo i Volkswagen Passat modela.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.