RAT KRALJEVA Pogledajte krvavu borbu lavova

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT KRALJEVA Pogledajte krvavu borbu lavova

Krvavi okršaj dva lava nije prizor koji imamo priliku da vidimo svaki dan. Upravo jedan ovakav susret u divljini zabeležili su francuski nasatvnici Loren Reno i Dominik Otijon.

Neverovatne fotografije prikazuju borbu do krvi dva "kralja životinja", koji su uz to i braća.

Iskusni safari fotografi sasvim slučajno su naleteli na ovu scenu koja, priznaćete, izgleda kao na filmu.

Na fotografijama, nažalost, ne vidimo epilog ove borbe, pa možemo samo da se nadamo da su braća na kraju ipak zakopala ratne sekire.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAT-KRALJEVA-Pogledajte-krvavu-borbu-lavova

Izvor: medio.rs, 30.Avg.2014, 02:24

Krvavi okršaj dva lava nije prizor koji imamo priliku da vidimo svaki dan. Upravo jedan ovakav susret u divljini zabeležili su francuski nasatvnici Loren Reno i Dominik Otijon...Neverovatne fotografije prikazuju borbu do krvi dva "kralja životinja", koji su uz to i braća...Iskusni safari fotografi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.