Prodaja vozila u Francuskoj u padu u avgustu mesecu

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja vozila u Francuskoj u padu u avgustu mesecu

Glavna asocijacija automobilske industrije u Francuskoj je objavila da je prodaja vozila u ovoj zemlji opala za 3% tokom meseca avgusta što se pripisuje činjenici da je veliki broj ljudi bio na godišnjim odmorima.

Prodaja Renault je opala za 10.7% to je dovelo do toga da ukupan broj registracija u avgustu mesecu u Francuskoj bude 83.340 jedinica. PSA Peugeot >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Citroen je bio na nivou proseka auto industrije. Sa druge strane, Volkswagen je u Francuskoj uspeo da ostvari povećanje prodaje od 11% čime je zadržao mesto lidera u prodaji vozila. Bez ikakvog premca brend koji je najviše uspeha ostvario po pitanju povećanja prodaje u avgustu u Francuskoj je Škoda koja je prodala za 25% više vozila nego u istom periodu godinu dana ranije.

foto © inautonews.com
Pogledaj vesti o: Renault,   Skoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.