2016 Renault Clio RS Trophy model predstavljen pred sajam u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 04.Mar.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Renault Clio RS Trophy model predstavljen pred sajam u Ženevi

Dve fotografije koje prikazuju Renault Clio RS Trophy pojavile su se na internetu pred održavanje sajma automobila u Ženevi gde će biti zvanično predstavljen.

Iako još uvek ništa nije potvrđeno zvaničnim putem, fotografije prikazuju sportski hečbek u dve boje i sa novim aerodinamičnim detaljima.

Na prvoj fotografiji vidi se automobil sa aluminijumskih točkovima, a druga fotografija je snimak iz računarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << igrice i prikazuje isto vozilo sa dodatom grafikom i crvenim točkovima izrađenim od aluminijuma.

Pretpostavka je da će vozilo odlikovati manuelna transmisija umesto EDC automatske transmisije koja odlikuje Clio RS. Zvanično predstavljanje vozila očekuje se u toku sutrašnjeg dana.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.