Znate kako se igraju hrvatski tinejdžeri? Bolje da ne znate!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate kako se igraju hrvatski tinejdžeri? Bolje da ne znate!

U Cvelferiji, na širem području hrvatske Županje, pojavili su se tinejdžeri, koji u večernjim satima sede nasred puta i "odmaraju se" na putu prkoseći vozačima.

Jedan meštanin se lično uverio u bizarnost njihovih pokušaja da sebi dignu adrenalin, koji bi, upozorava, mogli završiti tragično.

- Ugledao sam mladića kako leži na putu, a kraj njega su još dvojica čučala. Pomislio sam da se nešto loše dogodilo, da je neko stradao i da momcima treba pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Automatski sam stisnuo kočnicu, automobil se baš zaustavljao kad oni naglo skočiše i razbežaše se glasno se smejući - ispričao je ovaj meštanin za Glas Slavonije.

- Bio sam u šoku, jednostavno ne mogu da verujem šta tim klipanima pada na pamet! Za kakvim se oni to trendovima povode - revoltiran je on.

Razgovarao je, kaže, sa dva srednjoškolca i upitao ih šta to rade, a oni su mu kroz smeh objasnili da se “samo malo zezaju i da ne vide što je u tome loše”.

- Toliko su me izbacili iz takta da se pitam što će se dogoditi ako ih ponovno zateknem na cesti, jer ovaj ću put sigurno za njima. A mislim da su, najblaže rečeno, zaslužili da im se pošteno izvuku uši. Ali onda bih imao posla s policijom, Centrom za socijalni rad i ja bih bio taj koji je problematičan i kog treba sankcionisati! Slučaj sam prijavio i u policiji, rekli su mi da će javiti patrolama da pripaze, a ako se to bude češće događalo, obavljaće razgovore - rekao je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.