Zaev: Izvinio sam se Vučiću zbog nesmotrenih izjava

Izvor: RTS, 25.Maj.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev: Izvinio sam se Vučiću zbog nesmotrenih izjava

Mandatar i lider SDSM-a Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, koga je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu".
"Žalim zbog nesmotrenosti nas političara, što se dešava pre, za vreme ili posle izborne kampanje. To je bio trenutak moje nepažnje", rekao je Zaev i ponovio potrebu unapređenja saradnje Makedonije i Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zaev je rekao da se tokom sinoćnjeg susreta rukovao sa srpskim premijerom, te da veruje da će Makedonija i Srbija, pored rada na jačanju evropske perspektive celog regiona, raditi i na unapređenju međusobne saradnje.
MIA je prenela da je Vučić rekao da je "Zaev bio korektan", da Srbija želi da ima dobre odnose sa Makedonijom.
"I imaćemo ih", poručio je Vučić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaev se izvinio Vučiću "zbog uznemiravanja"

Izvor: Blic, 25.Maj.2017

Makedonski mandatar Zoran Zaev razgovarao je u Briselu sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, izrazivši žaljenje za izjave koje su uznemirile srpski državni vrh...- Izrazio sam žaljenje zbog nepažnje što nekada, mi političari znamo da pokažemo pre, tokom i nakon kampanja. Veoma često to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.