Ućutkan jer je mnogo znao?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ućutkan jer je mnogo znao?

Kosta Krpač (40), jedan od ljudi sa podužeg spiska osumnjičenih za kriminal koje je abolirao predsednik Đorđe Ivanov, pod nerazjašnjenim okolnostima pronađen je mrtav u svom stanu u Skoplju.

Kraj tela je ostao revolver i scena je ukazivala na samoubistvo. Ipak, sumnju izaziva prostrelna rana na grudima Krpača, što je veoma retko u slučajevima samoubistva.

Krpač je trebalo da bude svedok Specijalnog javnog tužilaštva u predmetu Tvrđava, a prvoosumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u tom slučaju je Goran Grujoski, šef Uprave za operativnu tehniku Pete uprave MUP uz još četvoricu ranika MUP, među kojima je i bivša šefica policije Gordana Jankulovska. Svi oni se terete da su prošle godine uništili dva sistema za prisluškivanje, vredna 10 miliona evra.

Tužilaštvo je potvrdilo da protiv Krpača nije vođen krivični postupak i da nije imao status osumnjičenog, već da je bio samo svedok, pa im je otud nejasno zašto je Ivanov pomilovao i njega. Nesumnjivo je reč o čoveku koji je puno znao, što posebno baca novo svetlo na njegovu smrt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.