Ucenjivao partnerku (65) seksi snimkom

Izvor: Mondo, 25.Jul.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ucenjivao partnerku (65) seksi snimkom

Osnovno državno tužilaštvo u Rožajama podiglo je optužnicu protiv Rožajca N.T. (60) zbog krivičnog dela iznuda u produženom trajanju.

Foto: MONDO portal/Twitter @Arubin

  N.T.(60) se stavlja na teret da je u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, u dužem vremenskom periodu ucenjivao B.Z. (65) iz Pule. Njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi.

U optužnici se navodi da je N.T. petio B.Z. da će fotografije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ima u svom telefonu, na kojima je ona naga, objaviti na internetu ukoliko mu ne isplati određeni novčani iznos, i na taj način je od nje iznudio 6.500 evra, prenosi Dan.

Naime on je od oštećene u više navrata tražio da mu pošalje novac. Prvi put u julu prošle godine, kada mu je B.Z. uplatila na račun 1.000 evra preko Erste banke u Rijeci. Bivšu prijateljicu sa kojom se u dva navrata sreo u Tivtu, N.T. je po ponovo ucenio u septembru prošle godine kada je od nje zatražio da mu isplati 5.500 evra. On je pretio da će fotografije koje ima poslati njenom  bratu i sinu, kao i njenim ostalim prijateljima.

N.T. je saslušan u rožajskom tužilaštvu, gde je izjavio da nije imao nikakve zle namere prema B.Z. već je novac uzimao na zajam.

U izjavi koju je N.T. dala pred Županijskim sudom u Puli, oštećena je kazala da je sa N.T. postala prijatelj nakon što joj je on u januaru prošle godine poslao zahtev za prijateljstvo preko svog Facebook profila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.