Tragedija: Policajac ubio dvojicu, pa se ubio

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Policajac ubio dvojicu, pa se ubio

U Beranama u Crnoj Gori, u naselju Pešta, policajac Radenko Burić (45) ubio je dvojicu komšija Zdravka Ćulafića (67) i Dragutina Spalevića (62), i nakon toga izvršio samoubistvo.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo dogodili su se u 15.30, a tragediji je prethodila svađa.

U saopštenju Uprave policije navodi se da je Burić bio živ kada je na lice mesta stigla patrola CB Berane.

Dežurnoj službi Centra bezbednosti Berane je danas oko 15.30 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u Beranama. Na lice mesta odmah su upućeni službenici CB Berane koji su dolaskom na lice mesta zatekli dva beživotna tela, Z.Ć. (68) i D.S. (62), dok je R.B. (45), inače policijski službenik, davao znake života. R.B. je transportovan do Opšte bolnice u Beranama ali je na putu do bolnice preminuo”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi i da Burić nije bio na dužnosti u trenutku ubistva.

Na osnovu do sada preduzetih mera i radnji, sumnja se da je R.B. upotrebom vatrenog oružja lišio života komšije Z.Ć. i D.S. nakon čega je izvršio samoubistvo ispaljivanjem hica u glavu. R.B. je bio zaposlen u Stanici policije u Petnjici i u momentu izvršenja krivičnog dela nije bio na dužnosti. Uviđaj na licu mesta, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužiilaštvu u Bijelom Polju, je u toku”, dodaje se u saopštenju UP.

Iz Uprave policije saopštili su i da se “preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem”.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policajac u Beranama ubio komšije, pa izvršio samoubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Avg.2016

Policajac Radenko Bulić (45) ubio je danas dvojicu svojih komšija u Beranama, Zdravka Ćulafića (67) i Dragutina Spalevića (62), a potom je izvršio samoubistvo...Kako su danas preneli podgorički mediji, tragediji je prethodila komšijska svađa...Policajac nije bio na dužnosti kada je počinio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.