Tragedija: Jeziva saobraćajka na regionalnom putu, ima mrtvih

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Jeziva saobraćajka na regionalnom putu, ima mrtvih

Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Srebrenik – Gradačac u mestu Vučkovci.

U operativnom centru MUP Tuzlanskog kantona potvrdili su da su u sudaru koji se dogodio danas oko 17 sati učestvovali vozači putničkog automobila i teretnog motornog vozila, a dežurni kantonalni tužilac da su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, ugašena dva života, prenosi Avaz.ba.

Uviđaj je u toku kako bi se identifikovale žrtve i nakon kojeg će biti poznato kako je došlo do nesreće.

Tuga u regionu: Pronađen mrtav trogodišnji dečak, sumnja se na ubistvo!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dvoje mrtvih u sudaru kamiona i auta

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017

GRADAČAC - Dva lica poginula su u srijedu popodne u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Srebrenik - Gradačac, u mjestu Vučkovci...U MUP-u Tuzlanskog kantona potvrdili su da se sudar putničkog automobila i teretnog vozila dogodio oko 17.00 časova, javili su federalni mediji...U toku je uviđaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.