Stablo ubilo staricu kod Prnjavora

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stablo ubilo staricu kod Prnjavora

Žena (76) iz Prnjavora preminula je u Domu zdravnja u ovom gradu od posljedica povreda koje je zadobila kada je na nju palo stablo u mestu Gornja Ilova kod Prnjavora.

Foto: Samir Cacan, mondo.ba

Zbog izazivanje opšte opasnosti u Policijskoj stanici Prnjavor ispitan je dvadesetšestogodišnjak iz Prnjavora R.M, koji je sekao šumu u Gornjoj Ilovi.

UŽAS: Voditeljku ubilo drvo (VIDEO)

Nesreća se dogodila juče u 17.00 časova, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je iz Policijske uprave Banjaluka.

Protiv R.M. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

UŽAS! Drvo ubilo 11 ljudi na festivalu?!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Strahota: Drvo ubilo staricu, policija ispituje drvoseču

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2017

Sedamdesetšestogodišnja žena poginula je kada je na nju palo stablo u mestu Gornja Ilova kod Prnjavora...Starica je ubrzo preminula u Domu zdravlja u ovom gradu od posledica teških telesnih povreda...Drvo palo na festivalu: : Najmanje 11 osoba je poginulo, više od 35 ima stravične povrede! (FOTO)..Zbog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.