Sramota: Gost svadbe ukrao burmu mladoj!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota: Gost svadbe ukrao burmu mladoj!

Policija je uhapsila Gorana M. (20) iz Kozinaca kod Gradiške zbog sumnje da je iz kuće komšija i mladenaca Slobodana i Suzane Stojaković ukrao nevestinu burmu vrednu 2.800 evra.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Prema informacijama iz policije, on je burmu ukrao u nedelju, dan nakon svadbe, dok je u porodici Stojaković još proslavljana ženidba, piše "Glas Srpske".

"On je u subotu bio gost na svadbi i u nedelju, drugog dana slavlja iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je zauzetost Stojakovića i pažnju koju su poklonili gostima pa je neopažen ušao u porodičnu kuću. Tu je iz kutije za nakit koja je bila na frižideru ukrao Suzanin venčani prsten. Reč je o burmi koju je mladencima kupio kum. On je tako vredan prsten od 2.800 evra prodao u zlatari u Banjaluci za svega 250 maraka", kazao je izvor blizak istrazi.

Mladenci su krađu prijavili u utorak nakon što su otkrili da nema prstena.

Iz banjalučkog Centra javne bezbednosti, navodeći inicijale, saopšteno je da je nakon prijave osumnjičeni istog dana brzo otkriven i uhapšen. Kazali su da ga terete za tešku krađu.

Informacija da im je komšija i gost ukrao snahinu burmu iz kuće zaprepastila je roditelje mladoženje Grozdu i Branka Stojakovića.

"Goran je često radio kod nas i još ne mogu da verujem da je on ukrao burmu. Ne želimo da ga teretimo za krađu i to smo rekli policiji, ali ubuduće daleko mu lepa kuća od naše", razočarano je rekao Branko.

Grozda je ispričala da je prsten njena snaha Suzana ostavila na frižideru jer joj je bio uzak pa je planirala da ga odnese kod zlatara da ga proširi.

"Tokom slavlja smo na prsten i zaboravili jer je bilo puno gostiju i drugi dan. Tek uveče sam se setila da uzmem kutiju s prstenom i sklonim je u sobu. Kutiju nisam ni otvarala jer nisam sumnjala da je prazna. Da je prsten ukraden, shvatili smo tek u utorak kada sam snahu pitala gde je prsten da ga odnesemo zlataru. Kada je ona donela kutiju, u njoj nije bilo ništa. Pretražili smo celu kuću, a kada ga nismo našli, prijavili smo krađu", rekla je Grozda.

Osumnjičeni Goran M. je poznat po krađama, a ranije je privođen zbog krađe 400 evra od jednog inostranog penzionera iz Gradiške.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRUKA I SRAMOTA: Gost na svadbi ukrao mladi burmu

Izvor: Kurir, 26.Maj.2016

...Prema informacijama iz policije, on je burmu ukrao u nedelju, dan posle svadbe, dok je u porodici Stojaković još proslavljana ženidba.."Mrkić je u subotu bio gost na svadbi i drugog dana slavlja On je iskoristio zauzetost Stojakovića i pažnju koju su poklonili gostima pa je neopažen ušao u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.