Ribario dinamitom kod Bara, ostao bez ruke

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribario dinamitom kod Bara, ostao bez ruke

Baranin Milenko Kontić (56) teško je povređen prilikom eksplozije dinamita kojim je lovio ribu, saopšteno je iz Opšte bolnice u Baru.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Nesreća se dogodila jutros oko 8:00 časova u akvatoriju barske rivijere u blizini Dobrih Voda.

Kontiću od eksplozije povređeni desna ruka i lice. Operisan u Opštoj bolnici u Baru, a prema rečima dežurnog lekara, ortopeda Aleksandra Vujičića, reč je o teškim povredama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Iz bolnice navode da se pacijent nakon operacije oporavlja i nije životno ugrožen.

Tužilac, kojeg je policija obavestila o događaju, neće pokretati istragu, jer je reč o samopovređivanju, tako da nema krivičnih elemenata za pokretanje postupka po ovoj osnovi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Teško povređen loveći ribu dinamitom

Izvor: Blic, 24.Maj.2015

Baranin Milenko Kontić (56) teško je povređen prilikom eksplozije dinamita kojim je lovio ribu, saopšteno je iz Opšte bolnice u Baru...Nesreća se dogodila jutros oko 8.00 sati u akvatoriju barske rivijere u blizini Dobrih Voda, a Kontiću su prilikom eksplozije povređeni desna ruka i lice...Kontić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.