Razneo se bombom u kancelariji javnog izvršitelja

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razneo se bombom u kancelariji javnog izvršitelja

Esad Muminović je sa bombom došao u kancelariju javnog izvršitelja u Ulici Vasa Raičkovića, preko puta Mašinske škole u Podgorici, i nastradao kada se ona aktivirala.

Foto: mondo.me

Kako MONDO nezvanično saznaje, Muminović je stradao kada je aktivirao eksplozivnu napravu u kancelariji javnog izvršitelja Aleksandra Boškovića

Podgoričanin je nešto posle 10 časova došao u kancelariju Boškovića u Ulici Vasa Raičkoviča, preko puta Mašinske škole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preteći da će aktivirati ručnu bombu

Zaposleni su u tom trenutku napustili kancelariju, a policija koja je u međuvremenu stigla pokušala je čoveka da odvrati od namere da baci bombu.Nakon nekoliko minuta on je aktivirao bombu koja ga je usmrtila.

Niko od zaposlenih u kancelariji nije povređen.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.